Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι σήμερα Πέμπτη 5/9 στη 1μμ στο λύκειο της οδού Αχιλλέως! Νίκη στις συνέλευσεις των καθηγητών! Εμπρός για γενική πολιτική απεργία διάρκειας!



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 4 Σεπτέμβρη συνάντηση καθηγητών, γονέων, κηδεμόνων και συνδικαλιστών της περιοχής των Πετραλώνων. 
Καλούν όλους αύριο να στηρίξουν την συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι στο τεχνικό λύκειο στην οδό Αχιλλέως.



Σύντροφοι γονείς βρέθηκαν στη συνάντηση να δηλώσουν τη στήριξή τους στους αγωνιζόμενους καθηγητές. Μόνος δρόμος για τη νίκη των καθηγητών, για να σωθεί το δωρεάν και δημόσιο σχολειό και να μην απολυθούν χιλιάδες συνάδελφοι είναι η ψήφιση γενικής απεργίας στον κλάδο τους, η μαχητική συμμετοχή σε αυτή και η πάλη για την κήρυξη εδώ και τώρα της γενικής πολιτικής απεργίας διάρκειας για να πέσει η κυβέρνηση των καπιταλιστών, να ανατραπούν  τα μνημόνια που βάζουν λουκέτο στα σχολειά μας και να ανοίξει ο δρόμος για μια εξουσία βασισμένη στις συνελεύσεις των εργατών.


Οι μαθητές να σταθούν στο πλευρό των καθηγητών τους και μαζί να καταλάβουν τα σχολικά κτήρια ώστε να παραμείνουν κλειστά σε κάθε απεργοσπάστη, δηλαδή ανοιχτά σε όλο το λαό, σε κάθε νεολαίο για να πραγματοποιούν εκδηλώσεις και αντιμαθήματα και να γίνουν ανεξάρτητα κέντρα αγώνα για όλους τους εργαζόμενους.




Καμιά εμπιστοσύνη στην συνδικαλιστική γραφειοκρατία! 
Οι καθηγητές να πάρουν τον αγώνα στα χέρια τους, μέσα από τις συνελέυσεις τους!

Η κομματική οργάνωση του ΕΕΚ Πετραλώνων καλεί το λαό των Πετραλώνων να σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων καθηγητών και να παλέψει να σπάσει η κυβερνητική και κρατική προπαγάνδα  περί... «τεμπέληδων» δημόσιων υπάλληλων. 


Όλοι να μιλήσουμε στις γειτονιές μας για τον αγώνα των καθηγητών. Είναι και δικός μας αγώνας! 

Όλοι σήμερα Πέμπτη 5/9 στη 1μμ στο λύκειο της οδού Αχιλλέως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: