Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ανοιχτή Συζήτηση του ΕΕΚ στην πλ.Μερκούρη(Α.Πετράλωνα): Ο ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ! ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!



    Η μυλόπετρα του χρέους να διαγραφεί από τον λαό! Καμιά έξοδος από την καταστροφή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ολική κατάργηση του! Δεν είναι δικό μας, δεν το αναγνωρίζουμε!

    ΟΧΙ άλλα μνημόνια, ΟΧΙ άλλα μέτρα!

    Μπροστά στην πιστωτική ασφυξία και στις κλειστές τράπεζες, ο λαός να πάρει τις τράπεζες στα χέρια του! Δημιουργία ενός δημόσιου τραπεζικού οργανισμού, κάτω από εργατικό-λαϊκό έλεγχο!

    Τα ΜΜΕ των καρχαριών, ή να πληρώσουν τα εκατομμύρια που χρωστάν, ή να κλείσουν! Να δημευτούν τα δισεκατομμύρια της εκκλησιαστικής περιουσίας! Να δημευτούν οι περιουσίες των μεγαλοκαπιταλιστών που πίνουν το αίμα του λαού!

    Η παραγωγή στα χέρια των εργατών! Κανένα εργοστάσιο κλειστό, καμιά απόλυση! Δουλειά για όλο το λαό: λιγότερη δουλειά, δουλειά για όλους! Με σχέδιο για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, κι όχι της δίψας για κέρδος των καπιταλιστών!

    Διασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Δωρεάν κοινωνικά αγαθά για όλους, η υγεία κι η παιδεία δεν είναι εμπορεύματα!

    Ο λαός, οι εργάτες, οι άνεργοι να αυτο-οργανωθούν σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε γειτονιά, να ετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν την ανθρωπιστική καταστροφή που μας απειλεί!

    Αυτο-οργάνωση για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις του κράτους, του παρακράτους, των φασιστών! Να τσακιστούν από τους μαχόμενους εργάτες!

    Να χτίσουμε την εξουσία των ίδιων των εργατών!

    Να ρίξουμε την σπίθα σε όλη την Ευρώπη! Στα συντίμμια της Ευρώπης των εκβιαστών Ιμπεριαλιστών, να χτίσουμε την Κόκκινη Ευρώπη των εργατών!

9/7/15
ΚΟ ΕΕΚ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
ΚΟ ΕΕΚ ΤΑΥΡΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/eek.trotskistes/photos/a.188491754694939.1073741829.188415421369239/383632948514151/?type=1&theater

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφία του χρήστη EEK.
EEK

Πετράλωνα, 14/7/15, Ανοιχτή Συζήτηση του ΕΕΚ στην πλατεία Μερκούρη