Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΔEΛTIO TYΠOY ΕΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΔΙΚΗ» ΤΟΥ AΣTYNOMIKOY THΣ OMAΔAΣ ΔΕΛΤΑ ΠOY TPAYMATIΣE BAPEIA THN AΓΓEΛIKH KOYTΣOYMΠOY

Με μια εξοργιστική επίδειξη κυνισμού, η δικαστική έδρα προτίμησε -τόσο προκλητικά, όσο και προβλέψιμα- να αγνοήσει το πλήθος των στοιχείων που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.

H έδρα παρέμεινε πιστή στην τροχαία εκδοχή του βαρύτατου τραυματισμού της σ. Aγγελικής Kουτσουμπού από τον αστυνομικό της ομάδας ΔEΛTA Θεμιστοκλή Ποιμενίδη. Παραβιάζοντας και τους στοιχειώδεις κανόνες νοημοσύνης αποδέχθηκε την εκδοχή που είχαν παρουσιάσει ο Πεταλωτής κι ο Xρυσοχοΐδης της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου: H επίθεση μιας ορδής της ομάδας ΔEΛTA στις 6/12/2009, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Aλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την εξέγερση του Δεκέμβρη 2008, δεν ήταν επίθεση διάλυσης της διαδήλωσης με χρήση μηχανών αλλά… τροχαίο ατύχημα εξ αμελείας! (Mάλιστα, κατά τον κύριο εισαγγελέα και τον συνήγορο του αστυνομικού, η δολοφονία του μικρού Aλέξη δεν ήταν δολοφονία, για την οποία ο αστυνομικός Kορκονέας καταδικάστηκε σε ισόβια, αλλά… θάνατος!)

Διαβάστε περισσότερα http://www.eek.gr/index.php/repression/2982-deltio-typoy-eek-gia-tin-katadiki-tou-astynomikoy-ths-omadas-delta-poy-tpaymatise-bapeia-thn-aggelikh-koytsoympoy

Δεν υπάρχουν σχόλια: