Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Απαράδεκτη έναρξη του διαμερισματικού συμβούλιου των Πετραλώνων. Φωτογραφίες του φασίστα και των προστατών του.

Ελάχιστες μέρες πριν κλείσει ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, λίγα μέτρα δίπλα από το σημείο δολοφονίας του Σαχτζάτ Λουκμάν και ενώ στις 19/9 συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση χρυσαυγιτών ενάντια στο αναρχικό στέκι 'Αντίπνοια',  οι ναζιστές ενορχηστρωτές των 2 από τις πιο τρανταχτές χρυσαυγίτικες δολοφονίες, τόλμησαν να στείλουν στην εργατική γειτονιά των Πετραλώνων τον φασίστα εκλεγμένο σύμβουλό τους(Αλεξόπουλος). Στον χώρο του συμβουλίου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς σύντροφοι της ΚΟ Πετραλώνων-Κουκακίου του ΕΕΚ, συναγωνιστές της ΚΕΕΡΦΑ Πετραλώνων-Θησείου και συναγωνιστές από τον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο. 

Ο φασίστας Αλεξόπουλος των Πετραλώνων

Σαν βρεγμένη κότα, ο φασίστας σύμβουλος κατάφερε να εισέλθει στην αίθουσα του συμβουλίου μόνο και μόνο λόγω της στήριξης και περίθαλψης των λεγόμενων 'δημοκρατικών' δυνάμεων, δηλαδή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που εξάντλησε και τις τελευταίες ρανίδες αστικής δημοκρατίας τους, στο να αποδεχτεί στο τραπέζι του συμβουλίου το 'δημοκρατικά εκλεγμένο' μέλος της παρακρατικής συμμορίας. Ο σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε καταγγέλοντας πως δεν πρόκειται να συνομιλήσει στο ίδιο τραπέζι με τον φασίστα. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η εκλεγμένη σύμβουλος του ΚΚΕ παρέμεινε κανονικά, κι από αυτή την άποψη μάλλον δεν βρίσκεται σε κοινή γραμμή με τον συντρόφό της Μ.Σελέκο(εκλεγμένος δήμαρχος ΚΚΕ στο Χαϊδάρι), ο οποίος από το 2012 έχει αντιταχθεί αποφασιστικά στην παρουσία ακόμη και φασιστικών εκλογικών περιπτέρων στο δήμο του.


Ο ΠΑΣΟΚος προστάτης του φασίστα

Μάλιστα ο ΠΑΣΟΚος σύμβουλος(βλ. δίπλα φωτό), όχι μόνο καλοδέχτηκε τον φασίστα-καρμπόν του ελεεινού Μπαρμπαρούση(βλ. φωτό παραπάνω) αλλά επιπλέον εξεγέρθηκε κατά φωτογράφου που απαθανάτιζε τις οικογενειακές στιγμές κράτους-παρακράτους(βλ.κάτω φωτό). Είναι φανερό πως οι σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ συμπλέουν πλήρως με τις συμμαχίες του αρχηγού τους Ε.Βενιζέλου, που ήταν ο πρώτος και καλύτερος που τον Φλεβάρη έσπευσε να σφίξει το χέρι της κυβέρνησης ολιγαρχών και φασιστών του Κιέβου, αυτών δηλαδή που σφαγιάζουν εργάτες στο εξεγερμένο Ντονμπάς. Μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκαν και μηχανές των δυνάμεων καταστολής του αστικού κράτους για να διασφαλίσουν με τη σειρά τους τη συμμετοχή του ναζιστή στο διαμερισματικο συμβούλιο.
Πριν την έναρξη του διαμερισματικού συμβουλίου.
'Δημοκράτες' και φασίστας στο ίδιο τραπέζι

Το ΕΕΚ σε ανακοίνωση που μοίραζε, τόνιζε για άλλη μια φορά πως «Οι συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν ισοδυναμούν με την εξαφάνιση του φασισμού. Το δικαστικό σύστημα, που αθώωσε τον φραουλοπαραγωγό-καπιταλιστή Βαγγελάτο και τους μπράβους του για τις "φράουλες και αίμα" της Νέας Μανωλάδας, όχι μόνο δεν μπορεί να καθαρίσει το φασισμό, αλλά τον αναπαράγει μέσω των αποφάσεων ενός κράτους σε μια -πλαστή- διαρκή κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενός κράτους που αθωώνει ενόχους και τιμωρεί τους αδικημένους.
Ο κρατικός μηχανισμός, του οποίου αποκαλύφθηκε η στενή σύνδεση με το ναζιστικό κόμμα, συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του και δεν φτιασιδώνεται με κάποιες διώξεις στελεχών της ΕΛΑΣ, της ΕΥΠ κλπ.
Τα μέτρα εξόντωσης του λαού και της νεολαίας, τα μέτρα που γεννούν την κοινωνική απελπισία συνεχίζουν να θρέφουν το φασισμό, την πιο συνεπή πολιτική έκφραση του κοινωνικού κανιβαλισμού. Η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των πολιτικών υπευθύνων αυτής της κοινωνικής καταστροφής βρίσκεται στη θέση της.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει να δίνει το χέρι στη χούντα των ολιγαρχών του Κιέβου σύμφωνα με τις επιταγές του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ και της ΕΕ. Η κυβέρνηση του Κιέβου φιλοξενεί φασίστες και νοσταλγούς του Χίτλερ σε κρίσιμα κυβερνητικά πόστα, μαζί και στον κρατικό μηχανισμό και το στρατό. Η κυβέρνηση του Κιέβου διεξάγει έναν απροκάλυπτο εμφύλιο πόλεμο για την εξόντωση του λαού της Ανατολικής και Νότιας Ουκρανίας, και για τις ανάγκες αυτού του πολέμου έχει επιστρατεύσει τα τάγματα εφόδου των ναζί της Σβομπόντα και του Δεξιού Τομέα.»
(βλέπε περισσότερα εδώ: http://eekpetralona.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html )


Δεν θα αφήσουμε τον ζόφο να κυριαρχήσει ούτε στα Πετράλωνα, ούτε πουθενά. Με όπλο μας τον προλεταριακό διεθνισμό θα συντρίψουμε τα φασιστικά μαντρόσκυλα, που υπερασπίζονται το σύστημα που τα γεννά και το κράτος που τα υποθάλπτει. Άμεσο καθήκον μας να ρίξουμε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και να παλέψουμε για το χτίσιμο του σοσιαλισμού.
Απαραίτητος όρος γι αυτό είναι να προετοιμαστούμε και να χτίσουμε ενιαίο μέτωπο της εργατικής τάξης. Σε αυτόν τον δρόμο και με τη στήριξη του φτωχού λαού, θα ξετρυπώσουμε και θα διαλύσουμε κάθε ανθρωπόμορφο φασιστικό τέρας μαζί κι όσους το καλοδέχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: