Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

29-30 Μάρτη: 2η Εργατική Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη

Καλούμε τους μαχόμενους εργάτες, τις λαϊκές οργανώσεις και τα κοινωνικά κινήματα στην Ευρώπη και διεθνώς, που συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα σήμερα, καθώς και τις δυνάμεις της επαναστατικής Αριστεράς από διαφορετικές πολιτικές παραδόσεις, να λάβουν μέρος μαζί μας στην 2η Εργατική Διεθνή Συνδιάσκεψη για την κρίση στην Ευρώπη, για μια διεθνιστική εναλλακτική λύση και μια σοσιαλιστική διέξοδο, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 - 30 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα.


 Η πρόγνωση της προηγούμενής μας 1ης Εργατικής Ευρωπαϊκής Συνδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2013, επιβεβαιώθηκε: «Η πραγματικότητα ανατρέπει τους ισχυρισμούς ότι η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί και η κρίση της ευρωζώνης υποχώρησε... Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι τα προγράμματα «λιτότητας» έχουν φθάσει στα πολιτικά τους όρια, και το δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη συνεχίζουν στην ίδια πορεία κοινωνικής καταστροφής...»

Διαβάστε ολόκληρο το κάλεσμα εδώ: http://www.eek.gr/index.php/announcements/2431-kalesma-gia-2i-ergatiki-evropaiki-syndiaskepsi

Δεν υπάρχουν σχόλια: