Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΤ και χημικά στη απεργιακή φρουρά στην ACS στον Ταύρο. Απεργοί: Ούτε βήμα πίσω!

Ολοκληρώθηκε στις 12 τα μεσάνυχτα η απεργιακή περιφρούρηση που πραγματοποιήθηκε καθόλη τη διάρκεια της απεργίας, ημέρας Τετάρτης 6/11, στα κεντρικά γραφεία της ACS στην οδό Πέτρου Ράλλη στον γειτονικό μας Ταύρο. 
http://katalipsiesiea.blogspot.gr/2013/11/acs.html#.UnqCUWk_x6Q.twitter

Πλήθος απεργών και αλληλέγγυων-ανάμεσά τους σύντροφοι από την κομματική οργάνωση του ΕΕΚ των Πετραλώνων- βρέθηκαν από τις 6 το απόγευμα σε στήριξη της απεργιακού αποκλεισμού που εκτελούσε το ΣΒΕΟΔ(Σωματείο Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλων).

Στα μέσα της απεργιακής κινητοποίησης εμφανίστηκε μία κλούβα των ΜΑΤ με το απαραίτητο περιεχόμενο το οποίο άδειασε 50 μέτρα από τους απεργούς και τους αλληλέγγυους.

Κάτω από δυναμικά συνθήματα των παρευρισκόμενων, οι μπάτσοι παρέμειναν σε απόσταση αναπνόης και δεν ενόχλησαν περαιτέρω την απεργιακή φρουρά.

Εξάλλου στην έναρξη της μέρας απεργίας, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα με χημικά στο σημείο όπου πραγματοποιούσε αντίστοιχη κινητοποίηση το κλαδικό σωματείο ΣΕΤΤΕΑ.

Αργά το βράδυ μετανάστες "χωρίς χαρτιά", που κρατούνται σε απέναντι κτήριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Αττικής, χειροκρότησαν πολλές φορές με πάθος τους απεργούς, οι οποίοι ανταπόδωσαν φωνάζοντας διεθνιστικά κι αντιφασιστικά συνθήματα αλληλεγγύης.

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: